Bakkerij Huibers

Ambachtelijke kwaliteit

Wij zijn een jong en enthousiast team van specialisten in ons vak!

Bakkerij Huibers opende haar deuren op 1 maart 2016 en beleefde een vliegende start. Wat begon met een klein oventje en een werktafel in de schuur bij zijn ouders, heeft eigenaar Arjan Huibers weten te ontwikkelen tot twee prachtige dorpsbakkerijen in Achterberg en Kesteren.

Brood- en banketproducten

Met enthousiasme en toewijding werkte hij verder aan zijn winkel en ontwikkelde hij een uitgebreid assortiment aan brood- en banketproducten. Hierbij speelde zijn goede vriend en banketbakker René Doornebal een grote rol en na een half jaar kon Arjan hem al aannemen als vaste kracht in de bakkerij.

Een jaar na de opening wordt de Tompouce van Bakkerij Huibers bekroond met goud! Een prachtige waardering voor hun ambacht en de kwaliteit van het product. Nog steeds maken ze vol enthousiasme honderden tompouces per week. De klanten blijken hun ambassadeurs!

Ambachtelijke kwaliteitsproducten

Inmiddels is Bakkerij Huibers een begrip in Achterberg en Kesteren en voorziet ze de dorpen en de wijde omgeving van ambachtelijke kwaliteitsproducten. Ook verzorgt ze het brood- en banketaanbod van een aantal horecabedrijven en befaamde restaurants.